Beoordelingen van La Miat Thai Restaurant Rosmalen

Recente recensies

5.0
Andreja
3 februari 2023

Lekkere Pai Thai en Tom kha kai!

Dagma
30 januari 2023

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tony Maes
27 januari 2023

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd en het smaakte weer fantastisch

Rob
26 januari 2023

Bezorging was ruim 15minuten later dan de verwachte bezorgtijd. Het eten was warm en verrukkelijk! Perfecte smaak. 🔝gedaan 👍🏼👏🏼

A Snoeren
23 januari 2023

Heerlijk gegeten en precies op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie van Es
16 januari 2023

Het was weer heerlijk. De echte smaak zoals in Thailand. De som tum hadden we minder pittig gevraagd, maar vonden we te pikant voor 1 pepertje.

Erick de Fretes
9 januari 2023

Weer hartstikke lekker gegeten.

Michiel
8 januari 2023

Bezorging was iets te laat waardoor sommige gerecht wat waren afgekoeld. Voor de rest was de bezorging erg vriendelijk en belaagd en bood zijn excuses aan. Het eten was wel heel erg lekker en smaakvol. Goede kwaliteit en voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruud
6 januari 2023

Echt lekker!

S.
1 januari 2022
S Myren
30 december 2022

Afhaal menu besteld incl gratis witte rijst Als extra posje mie besteld Geen mie ontvangen maar extra witte rijst Jammer, 5.5 euro betaald en niet ontvangen Geen sin om terug te gaan, koud eten is ook niet lekker

Paul
27 december 2022

Heerlijk

Els Oostindjer
25 december 2022

Voor het lekkere eten hoef je niet naar Thailand. Echt weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel Broeksma
25 december 2022

Altijd netjes op tijd met leveren en altijd super lekker. Vriendelijk personeel, ga zo door!

Thomas
24 december 2022

Snelle bezorging, eten van top kwaliteit. Menu 2 Zeker een aanrader!

Bart ter Haar Romeny
24 december 2022

Heerlijk, echt Thais! Aanrader!

Linda
17 december 2022

Niks op aan te merken. Eten warm en erg lekker. We hebben weer genoten

Guido Terpelle
11 december 2022

Beste, ik had gevraagd om geen komkommer en sla in het bakje te doen. In plaats daarvan wat extra kip. Ik vraag dit altijd en dit gaat altijd goed. Behalve deze keer. Met de sla en komkommer erbij zit er namelijk niet zo veel kip in het bakje. Het kan beter gevuld wotden. Vandaar. Helaas was dit deze keer niet overgenomen.

Maartje
11 december 2022

Eten was aardig. De kippensoep met kokos miste pit, leek of de bouillon en peper was vergeten. Visgerecht je was weer erg zout. Andere gerechten waren smaakvol

Robert de Garde
4 december 2022

Heel erg goede kwaliteit

Anna
4 december 2022
rob verschoor
3 december 2022
Peter en Daan
3 december 2022
Jaap Lennings
28 november 2022

Alles wederom heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
27 november 2022

Eenvoudig bestellen via hun eigen website, snelle levering, goede porties en uitstekende kwaliteit eten.

Maarten
26 november 2022
Marcel Wouters
26 november 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Martin van Pinxteren
26 november 2022

Bezorging en kwaliteit weer tip top in orde !!!!!!

Ronald
25 november 2022

Heel smaakvol, maar te veel voor één persoon en net te weinig voor twee personen. Paar losse gerechtjes erbij bestellen is te adviseren.

Pieter
21 november 2022
Xxxx
12 november 2022
L. PENNINGS
11 november 2022

Erg lekker, warm en op afgesproken tijd. Kleinere portie als Thai iit Empel.

Marc van Bakel
7 november 2022

Super goede service weer en de gerechten waren wederom voortreffelijk!!

Tony Maes
6 november 2022

Bezorging was iets te laat. Eten verrukkelijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart ter Haar Romeny
6 november 2022

Echt Thais, mooie en smakelijke gerechten. Absolute aanrader!

H. v.d. Ven
4 november 2022

Blijft iedere keer een genot, de menu’s van La Miat.

Heero
31 oktober 2022
Lizzy
24 oktober 2022

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf Soons
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten, bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
23 oktober 2022

Top. Heerlijk gegeten.

Lizzy gevers
12 oktober 2022

Echt heel goed eten! Konden het binnen 20min halen en stond klaar toen ik aankwam. Echt top

Joep
12 oktober 2022

Echt. compleet anders eten dat je gewend bent. Erg lekker en snel bezorgd.

Annemarie
10 oktober 2022

We hebben enorm lekker gegeten en de bezorging was goed en netjes. Alles was nog goed warm. Dmv e-mails werden e we op de hoogte gehouden van de status vd bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grace
7 oktober 2022

Op tijd bezorgd. En altijd lekker eten🤗

MiG
3 oktober 2022

Heerlijk: smaak, versheid, keuze

Claudia
2 oktober 2022

Heerlijk eten, échte Thaise smaken. Snelle en vriendelijke bezorging op het afgesproken tijdstip. Ook leuk dat je kunt sparen voor korting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Mes
1 oktober 2022

De bestelling was mooi op tijd klaar bij afhalen, de smaken waren voortreffelijk en de hoeveelheid ruim voldoende. Wij komen zeker nog eens terug!

Kaylee
25 september 2022

I add 5 Euro to change to shrimp, surprisedly, I only get 6 small shrimps. Paying Euro 20.95 for 6 small curry shrimp is ridiculous expensive.

Bart ter Haar Romeny
25 september 2022

Weer heerlijk gegeten. Afhalen is makkelijk, alles stond op tijd klaar, en warm. Parkeren voor de deur. Maar het allerbeste: authentiek Thais!

San
23 september 2022
Tania
23 september 2022

Hoewel wij niet meer in Rosmalen wonen, bestellen wij wanneer we in de buurt zijn nog steeds eten bij La Miat. En ook dit keer was het weer heerlijk 🤤

Jennifer
16 september 2022

Always perfect and nice traditional Thai food :)

Peter
15 september 2022

Lekker eten voor een goeie prijs en eindelijk een restaurant wat het eten "warm" thuis bezorgt. Ook wel eens fijn ;-)

Van iersel
28 augustus 2022

Lekker gegeten en meer als voldoende

Heero
20 augustus 2022

Had iets sneller gekund, eten was niet heel warm

Nicole Van Den Meerendonk
20 augustus 2022

Erg lekker gegeten. Veel verschillende gerechten binnen het combinatie menu.

Yvonne
19 augustus 2022

Voor de 1ste keer besteld. Lekker van smaak. Bestelling op het afgesproken tijdstip opgehaald. Hoeveelheid was matig. Grote eters moeten nog iets extra bestellen. Website gaf verschillende prijzen bij bestellen. Betalen via iDeal was duurder als cash afrekenen bij het restaurant.

Linda
19 augustus 2022

Heerlijk!

Harrie
17 augustus 2022

Erg lekkere maaltijden en vriendelijke bediening

Martin van Pinxteren
17 augustus 2022

Top restaurant eten zeer smaakvol verse groenten mals vlees. Portie ruim voldoende voor èèn persoon . Le Miat mag blij zijn met zijn keuken het is zo lekker en goed dat deze kok wel een van de betere moet zijn van de Thaise keuken 👍🏼🙏🏽

Marlies
16 augustus 2022

Super lekker gegeten. Alles lekker vers!!! Veel groentes. Echt heerlijk!

Martijn
12 augustus 2022

Ontzettend goed! Vers, mals en smaakvol!

Anneke Veen
8 augustus 2022

Bezorging drie kwartier te laat eten was redelijk erg grof

Rob Blans
8 augustus 2022

Snel bezorgd waardoor goed op temperatuur, goed verzorgd en lekker.

Paul
6 augustus 2022

Het eten was goed maar helaas was de bestelling niet goed uirgevoerd. Er was geen gebakken rijst waar wel voor betaald was. Restaurant zag er mooi uit. We zullen nog eens terug komen en kijken hoe hetvdan bevalt.

Niels
5 augustus 2022

Ik bestel regelmatig bij La Miat. Altijd heerlijke gerechten, met goede en vriendelijke service!

Menno
5 augustus 2022
Martin van Pinxteren
22 juli 2022

Wat een top restaurant eten was weer uitstekend net zo als de kwaliteit en bezorging. Kom binnenkort weer een keer eten op jullie terras !!!!

Robert
19 juli 2022

Ben heel wat gewend mbt goede Thaise restaurants in Amsterdam en Bangkok maar La Miat hoort zeker in het rijtje thuis!! Erg goed!! Smaakvol, authentiek en dus erg lekker! Een aanwinst voor Rosmalen!!

Martin van Pinxteren
15 juli 2022
Tania
10 juli 2022

Als vanouds super lekker en een goede kwaliteit! Als het kan rijden we er letterlijk voor om.

Annemietje
7 juli 2022

Sesam kip heerlijk

Ton Vile
5 juli 2022

Heel erg lekker. Kwalitatief is hoog, maar de prijs ook wel een beetje.

Thio
1 juli 2022

Zoals gewoonlijk was de bezorging vriendelijk en goes op tijd. Alles was vers en warm. Kantoke set La Miat 1 voor een keer besteld. Smaak was goed behalve de victoria baars met knoflook en zwarte peper, die was echt heel zout. En de rundvlees in de groene curry was erg dik, droog en taai.

Anita Spruijt
27 juni 2022

Het was weer top👌

Sanne
26 juni 2022

Altijd heerlijk eten en goede service, zeer vriendelijke mensen.

Marlijn
21 juni 2022

Erg lekker authentiek Thais eten. Super klantvriendelijk en attent personeel.

Albert van den Dungen
19 juni 2022

Bestelde gerechten waren goed maar mogen voor ons wel wat pittiger zijn

Derks
18 juni 2022

Heerlijke verse maaltijd, erg smaakvol .Precies op tijd geleverd, echt niks op aan te merken

Bart
17 juni 2022

Zoals altijd: verrukkelijk!

Valerie
14 juni 2022

Heerlijk gegeten! Eten was mooi op tijd klaar om af te halen. Kip en biefstuk waren mals, loempia’s waren krokant. Gezien de grote portie kunnen we er deze week nog een keer van eten. 😋

Els Oostindjer
13 juni 2022

We hadden een Kip Combo Deal en een Garnalen Combo Deal en deze kan ik iedereen aanraden. Geweldig lekker. Eten mooi op tijd en goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
13 juni 2022

Zoals altijd: heerlijk!

A Van Esch
12 juni 2022

Complimenten, het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thieu
10 juni 2022

Bestel mogelijkheid via site is prima, contact bij afhalen ook prima. Ook kwaliteit van de gerechten is heel goed.

De.
10 juni 2022

Wederom erg lekker! Vers zoals vers moet zijn. En heerlijk warm en de groente knapperig. Was weer genieten.

Sanne
23 mei 2022

Het was erg lekker, we hebben verschillende gerechten geproefd, zag er ook goed uit. Je krijgt wat is aangegeven en netjes op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Bianca
22 mei 2022

Het eten was niet lekker. De kip was ontzettend droog. Een heel klein beetje satesaus erbij en de gebakken rijst was niet gebakken en smaakte naar gekookte wortels.

Van Venrooij
7 mei 2022

Erg lekker gegeten! Aanrader

P. Kuurstra
2 mei 2022

Het eten was weer fantastisch met heerlijk authentieke smaken. Ga zo door en tot de volgende keer.

Angela
11 april 2022

Heel lekker en goede kwaliteit! Je krijgt ook Heel veel voor je geld

Jan Swanenberg
2 april 2022
Antonio Kuijs
1 april 2022

super lekker gegeten, kwaliteit top!

Bram
30 maart 2022
Marcel
26 maart 2022

Bezorging was mooi vlot. Het eten was lekker maar de prijs/hoeveelheid is niet goed. Je betaald best veel en krijgt niet de hoeveelheid die je daarvoor mag verwachten. Jammer omdat het zo lekker was.

Pim
22 maart 2022

We hebben eten afgehaald en ontzettend lekker gegeten! Enige kritiek is dat onduidelijk is of bepaalde gerechten veel groenten bevatten of helemaal niets. Het zou handig zijn om dit ook op het menu duidelijker te vermelden zodat hier bewuste keuzes in gemaakt kunnen worden.

Bart ter Haar Romeny
21 maart 2022

Weer heerlijk gegeten! Met liefde was alles klaargemaakt. De heerlijke soep met kokos en citroengras (en veel kip), de rode curry met beef ... Absolute top, echt Thais!

Floor
20 maart 2022

We hebben een la miat 2 menu besteld. De gerechten zijn heerlijk, prijs te hoog voor de hoeveelheid die je krijgt.

Jan Swanenberg
19 maart 2022
Sander Gerrits
19 maart 2022
Martin van Pinxteren
18 maart 2022

Zoals altijd alles weer dik in orde. Weer genoten van het eten !!!

Anita
18 maart 2022

Top eten !!! Echt een aaanrader

Marcel Neefs
13 maart 2022
Tipi
13 maart 2022

We bestellen vaker en steeds weer zijn de smaken bijna authentiek aan de thaise keuken. Ook de de bezorgtijden zijn altijd volgens afspraak of zelfs vaker eerder dan wordt aangegeven. Goed restaurant. Aanrader!!

Youri
12 maart 2022

Op tijd en heerlijk gegeten!

Simone B
10 maart 2022

Ik heb Coeliakie (gluten allergie) en kan hier zonder zorgen bestellen. Het eten is altijd heerlijk en wordt vliegensvlug bezorgd!

MRA
10 maart 2022

Was heerlijk

Jan Swanenberg
5 maart 2022
p
28 februari 2022

Het eten was weer heerlijk! We hebben er van genoten! Echt goede smaken!

Odk
27 februari 2022

Heerlijk echt Thais eten. Niet goedkoop maar zeker waar voor het geld! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Spruijt
25 februari 2022

Niets op aan te merken, heerlijke gerechten aardige eigenaar + personeel......TOP!!!

Rene van der Leest
21 februari 2022

Lekker gegeten met een klein minpuntje. De groenten, wortels en broccoli, waren keihard. Volgende keer iets langer koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tony Maes
21 februari 2022

Heerlijk, kwalitatief goed eten.

Zwanenberg
20 februari 2022

Het was lekker, maar we vonden de prijs erg hoog voor de hoeveelheden eten.

Jan Swanenberg
20 februari 2022
DV
14 februari 2022

Heerlijk vers gerecht en bezorging keurig op tijd en goed verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
13 februari 2022

Lekker gegeten, wel lang op de bestelling moeten wachten. En de vorige keer kwam het eten zonder overleg ruim een halfuur eerder. Het zou fijn zijn als de tijdsindicatie klopt, en als het een keer niet lukt we bijvoorbeeld een bericht krijgen.

Marc
12 februari 2022

Een half uur later dan gereserveerd kregen we het lauwe eten! Geen aanbeveling.

Inwoner Rosmalen
10 februari 2022
Monique
5 februari 2022

Wederom super lekker gegeten

Sandra
30 januari 2022

Kwaliteit lekker eten. Helaas vinden meer mensen de kokoscake onweerstaanbaar dus greep ik mis. Hopelijk de volgende keer weer.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Sandra, Heel erg bedankt! Over jonge kokoscake; We zorgen ervoor dat het volgende week weer beschikbaar is. het spijt ons voor deze tijd hoor :( met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Naomi
28 januari 2022

Top!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Naomi, Alvast bedankt hoor! we kijken er naar uit om je de volgende keer weer te zien. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Francois
26 januari 2022
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Francois, dank u wel hoor! mvg, Kwong and Team La Miat.

Rita
22 januari 2022

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteitsverhouding

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Rita, Heel erg bedankt! we zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. we zullen op het niveau blijven en het beste Thaise eten in de stad brengen hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Margreet
16 januari 2022

Heerlijke gerechten, prima hoeveelheid, perfect op tijd bezorgd! Super.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Margreet, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. uw recensie helpt ons door de moeilijkheid heen te komen en geeft ons meer energie om door te gaan hoor! nogmaals, heel erg bedankt! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Carlo
15 januari 2022

Het was weer super lekker. Heerlijke vis en kip.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Carlo, Heel erg bedankt! De saus van visschotel; het is heel bijzonder traditioneel uit ons familierecept. plus het verse ingrediënt; het is top gerecht hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Kamman
8 januari 2022

Lekker Thais gegeten. Afhalen uiteraard en dit Restaurant moet wel blijven bestaan omdat je hier goed en vriendelijk geholpen wordt en heerlijk kan eten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Kamman, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen. Dit is tegenwoordig onze booster tegen alles. we zullen ons hoofd omhoog houden en doorgaan met waar we goed in zijn hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Josje
6 januari 2022
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Josje, Heel erg bedankt! het is altijd leuk om daar eten te bezorgen. Met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Angela
3 januari 2022

Iets eerder dan het afgesproken tijdstip aanwezig. Daardoor 5 min moeten wachten, geen probleem. Het eten was bij thuiskomst (na 15min autorit) nog steeds heel warm.: We hebben héérijk gegeten. Alweer voor een volgende herhaling vatbaar.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Angela, Heel erg bedankt voor zoals beoordelingen. We zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. We luisteren en leren van deze feedback. we kijken ernaar uit u een volgende keer weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Carmen
2 januari 2021

Super lekker, zoals echt Thais eten hoort te zijn 👌🏻

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Carmen, Heel erg bedankt! We zijn blij om te horen dat je ons bericht krijgt van typisch Thais gerecht zoals Krapao. Het helpt ons om door te gaan met ons doel, namelijk om het beste Thaise eten in de stad te serveren en mogelijk het beste van Nederland hoor. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Kim
2 januari 2021

Heerlijk eten! Wel een beetje aan de prijs.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Kim, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze gerechten lekker vindt. We zullen hard werken aan concurrerende prijzen. door een vast menu en gerecht van de weken te creëren. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Guido T.
2 januari 2021

Heerlijk weer, zoals altijd!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Guido, Heel erg bedankt! het is altijd leuk om bezorger te zijn. Het wordt ook zeer gewaardeerd de manier waarop u met ons communiceert over wat we niet voldeden aan de status. Dit is wat we als energiekracht nodig hadden. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Adam
31 december 2021

Alles was erg lekker

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Adam, Heel erg bedankt! Pad Thai is een van mijn persoonlijke favoriete gerechten. Vooral bij La Miat; we hebben het beste recept van generatie op volgende. Zoals de Pad Thai zou moeten zijn... we zien je de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Martin van Pinxteren
30 december 2021

Wederom een top maaltijd ben blij dat Dhr Kwong Rosmalen heeft gekozen om zijn restaurant te beginnen. Echt al een tijdje een aanwinst in Rosmalen !! sluit perfect aan bij de vele andere horeca gelegenheden die we al hadden

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, het lijkt gisteren; maar het was bijna 2 jaar geleden. Om een ​​steun van u te hebben; het is onze waardering. we hopen dat er snel een manier zal zijn om de wereldwijde pandemie te overwinnen. het maakt niet uit hoe lang het duurt; we zullen blijven vliegen hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Balkema
27 december 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Balkema, Hartelijk dank voor uw beoordelingen. we zien je graag de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Rave
26 december 2021

Super gegeten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Rave, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze gerechten lekker vindt hoor! we kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bart Romeny
26 december 2021

Ons Kerstdiner bij La Miat besteld: wat een heerlijkheden, echt Thais, echt verrukkelijk.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart, Heel erg bedankt! Gewoon om te weten dat je van afstand naar speciaal reist om af te halen met La Miat Thai Restaurant, het is van onschatbare waarde en onverklaarbaar. nogmaals heel erg bedankt voor je steun! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Els
25 december 2021

Op 1e kerstdag precies op tijd werd een heerlijke maaltijd ontvangen! We hadden La Miat 1 en 2 en het was heerlijk. Goede verse producten, super gekruid. Het was een zeer geslaagd kerstdiner.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Els, Heel erg bedankt dat je ons hebt gekozen tijdens je feest. Hierboven zijn we blij te horen dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. we kijken er naar uit om je de volgende keer weer te zien. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Boy
19 december 2021

Eten was super! Precies optijd en knetter vers👌🏻

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Boy, Heel erg bedankt! het is altijd leuk je te zien en van dienst te zijn bij La Miat Thai. zie je de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Nathalie
19 december 2021

We kregen maar 5 viskoekjes ipv 6 en zonder enig dipsausje erbij. En de kip was vooral pittig maar ik kon hem niet echt Thais noemen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Natalie, Allereerst hartelijk dank voor uw review en input. ten tweede erg teleurgesteld om te horen dat je onze keuken niet mooi vindt. Thrid, het spijt me dat we de zoete chilisaus bij het voorgerecht hebben gemist. Daarom bekijk ik uw bestelling om te zien wat er mis is gegaan. Over viskoekjes, wij serveren altijd met 5 stuks. Maar het nummer van het gerecht is # 6. Dit kan een misverstand zijn. Over de Chicken Red Curry, het is een typisch Thais Curry-gerecht met een eigen karaktersmaak. Ik heb het chili-symboolniveau van één in het menu aangegeven om te waarschuwen dat dit gerecht wat pittig zal zijn. Ik meet dit gemiddeld; maar het is ook afhankelijk van de persoon hoeveel pittig hij of zij kan gaan. er zijn verschillende gerechten die niet pittig zijn bijvoorbeeld kip met cashewnoot, zoetzure schotel of klassiek Pad Thai gerecht. Inconclusie, hartelijk dank voor uw feedback; we zullen coderen en verbeteren voor beter. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Martin van Pinxteren
18 december 2021

Ik had al een tijdje niet meer besteld. Het eten en bezorging zijn nog steeds top !!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, welkom terug! we hebben je een hele meter gemist. zie je volgende week weer. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Justin van der Doelen
18 december 2021

Altijd lekker eten, echt Thais (niet zoals de NL Chinees die geen echte Chinees is)

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Justin, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen en serveren u graag het beste Thaise eten in de stad. zie je de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Tania
17 december 2021

Onze laatste bestelling bij La Miat, helaas. Wij verhuizen en gaan een goed Thais restaurant enorm missen. Bedankt voor alle GOOD food die we bij La Miat hebben gegeten. Het was 🥰

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania het team en ik worden enorm gewaardeerd. woorden kunnen niet worden beschreven; maar we communiceren wel op gevoel. We wensen je veel plezier in je nieuwe huis; en, ooit terug te komen om ons te bezoeken. Omdat je wist waar het beste Thais eten is? :) :) :) nogmaals heel erg bedankt! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Muhren
16 december 2021

Afgehaald, was eerder daar dan afgesproken maar het eten was toch klaar. En zoals altijd heerlijk!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Muhren, Heel erg bedankt! we doen er alles aan om het op tijd klaar te hebben en toch de hoge kwaliteit te behouden. heel erg bedankt voor je steun. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Mike Selders
13 december 2021

Telkens weer is de kwaliteit constant en Thaise keuken van hoog niveau.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Mike, Heel erg bedankt! uw feedback geeft ons een extra energie om door te gaan. Dit is ons doel en toen wisten we dat de boodschap werd afgeleverd. Het is onbetaalbaar..... dankje, dankje, dankje.. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Rauh Jan Marie Frederik
12 december 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Rauh, Heel erg bedankt! het is leuk om bij je te bezorgen hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Derks
10 december 2021

Heerlijk verse maaltijd. Keurig op tijd geleverd door super vriendelijke man. Echt niks op aan te merken

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Derks, Heel erg bedankt! Het is een prestatie als we naast de geweldige smaak ook op tijd kunnen leveren. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

André
9 december 2021

Altijd lekker maar bij bezorging was het eten al minder dan warm. De afstand is maar 3 minuten dus dat kan de oorzaak niet zijn

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste André, Heel erg bedankt! Ik zal uw punt meenemen om de oplossing van deze zaak te vinden. Ik denk dat de timing en afstand voor deze specifieke situatie kunnen worden verbeterd. zal dit verbeteren.... met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Dennis
6 december 2021

Heerlijke authentieke gerechten. Fijne vriendelijke bediening. Beter krijg je het niet

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Dennis, Super bedankt hoor! We zijn blij om te horen dat onze werken en doelen op de manier van La Miat bij u worden afgeleverd. Dit is onze extra winst hoor! we houden ons hoofd erbij en rijden vooruit hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Sietske Eijsink
5 december 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Sietske, Heel erg bedankt! met vriendelijke groet, Kwong en team La Miat

Matthias
3 december 2021

Wederom heerlijk! 2 vega gerechten en kip met zwarte bonen. Heerlijke pad thai!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Matthias, Heel erg bedankt! Pad Thai gerecht, wij gebruiken het originele recept die van generatie op volgende generatie hoor. De smaak van tamarindesaus gecombineerd met plamsuiker; het zal je nooit teleurstellen. Dit is origineel zoals het kan zijn. mvg, Kwong en Team La Miat

Wilma
1 december 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Wilma, Heel erg bedankt! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Juliette lobbia
30 november 2021

Bestelling netjes en optijd bezorgd De gerecht die we deze keer hadden gekozen waren weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Juliette, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je het leuk vindt hoor. Elke keer bezorg ik daar; Ik verwar altijd de afslag op de terugweg naar het restaurant. :) maar, altijd leuk om je dienst te zijn hoor. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Linds
29 november 2021

Heerlijke gerechten! Super communicatie over allergenen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Linds, Heel erg bedankt! Ik heb persoonlijk te maken met voedselallergie; dus ik wist dat het erg belangrijk is. Ik hoop jullie de volgende keer weer te mogen verwelkomen hoor met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Ak
29 november 2021

Loempia vergeten wel nagebracht met dubbele portie, dus goed opgelost. Smaak viel tegen., flauw en wat muf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste AK, Hartelijk dank voor uw feedback en begrip hoor! Ik vind het jammer om te horen dat u tegenvalt met de gerechten. Maar ik ga niet stil zitten; Ik zie wat je hebt besteld; Ik ga met chef-kok praten. Om te zien wat er aan de hand is en uw feedback zal ons helpen om beter te zijn hoor. met vriendelijke groet, Kwong

Marco
28 november 2021

Beste Thai die ik ken in NL. Eindelijk de echte krapow!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marco, Heel erg bedankt! Weet je, dit is wat onze dag goed maakt. Waarom? met alle respect, er zijn veel Thaise restaurants in Nederland en elk heeft zijn eigen manier van koken. Maar, zoals je wist, de echte Krapow is geen sperzieboon, ui, paprika, enz. meer pittige en volle smaak willen; priknampla toevoegen...zo doen we... :) dankje, dankje, dankje met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Elin
14 november 2021

Vetste Thaise eten in Brabant! Echt de moeite waard om voor om te rijden.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Elin, Heel erg bedankt! het maakt niet uit hoe ver is het goed? "Er is een wil; er is een weg" dit is een van onze favoriete quotes terug om te beoordelen :) we zijn blij dat je ons gerecht lekker vindt en we kijken ernaar uit je weer te zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bianca Sprakel
14 november 2021

Het eten was heerlijk en het werd keurig rond de verwachte bezorgtijd bezorgd .

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bianca, Heel erg bedankt! we zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. In de bezorgmarkt zijn; het is voor ons een extra uitdaging om op tijd te leveren. en om dit te horen is het een energie booster. eens weer, heel erg bedankt. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Ruud Dirks
14 november 2021

Lekker eten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Ruud, Heel erg bedankt! de gerechten die je hebt zijn een van mijn persoonlijke favorieten aller tijden "kip met cashewnoot" met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Tania
14 november 2021

1 woord: heerlijk.De groene papaya salade is en blijft favoriet (fris pittig) samen met de rode curry met biefstuk en de authentic streetfood..

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania, we kunnen niet stoppen te zeggen dat we erg blij zijn dat je ons de hele tijd hebt bezocht en ondersteunt. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Frido Vd Broek
13 november 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Frido, Heel erg bedankt hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Marielle Sakidin
11 november 2021

Vaste klant inmiddels. De soepjes eten wij standaard met rijst, maar mogen van mij wel iets meer smaak hebben en wat meer gevuld. De rest weer heerlijk zoals altijd. Top thai dit.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marielle Sakidin, Dank je wel hoor! Ik zal dit meenemen om op de soep te ontwikkelen hoor! Dit is wat we nodig hebben om elke dag beter te worden. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Arno
8 november 2021

Super. Bestelling netjes op tijd geleverd. Alle gerechten waren goed warm en op smaak. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Arno, Heel erg bedankt! we zijn blij te horen dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. we zullen op het beste niveau blijven leveren hoor. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Sarah
7 november 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Sarah, Heel erg bedankt hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Angel
7 november 2021

Het was heerlijk, wij hebben allen genoten van alles. Bezorging was keurig op tijd. Blijf in herhalingen vallen het was gewoon weer top 👍

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Angel, Heel erg bedankt voor je steun hier! we zijn blij om te horen en kijken ernaar uit je weer te zien. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Wendi
31 oktober 2021

Wij hadden de la miat 2 besteld. Heerlijke diverse gerechten; meer dan genoeg . We hebben er echt van gesmuld! Alleen de loempia’s waren doordrenkt met vet. Dat was niet smakelijk en jammer

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Wendi, heel erg bedankt! we zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. en ik neem nota van springroll die kan worden verbeterd. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Jet
26 oktober 2021

Veel te weinig groenten en qua hoeveelheid voor de prijs die we betaalden.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jet, Heel erg bedankt! Ik zal een nieuw gerecht ontwikkelen met veel groenten en een concurrerende prijs met vriendelijke groet kwong en team La Miat

Korsten
25 oktober 2021

Smaak is lekker!!!maar weer NIET ERG WARM JAMMER!!!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Korsten, Ik zal dit probleem oplossen hoor mvg, kwong

Wil Jansen
24 oktober 2021

De producten waren al iets afgekoeld, maar wel lekker.

Marc
14 oktober 2021

Heerlijk gegeten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marc, heel erg bedankt hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Peter
9 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, Kai Grob Kratiam Prik Thai en Pla Chu Chee, niet te pittig voor me!;)

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Peter, Heel erg bedankt! voor pittigheid; kun je het ons laten weten voor de volgende keer in de opmerking; hoe pittig wil je? en wij maken het voor je :) met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Marion
3 oktober 2021

Heerlijk gegeten! vlees was mals en lekker gekruid

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marion, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen en kijken ernaar uit om je weer te zien. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Pietro
2 oktober 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Best Pietro, heel erg bedankt hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Mike Selders
2 oktober 2021

We zijn telkens weer verrast door het pareltje van La Miat. Voor een prima prijs krijg je top kwaliteit eten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Mike, Heel erg bedankt! je geeft ons een energie om vooruit te rijden. zeer gewaardeerd hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Martijn
30 september 2021

Uitstekend gegeten met zijn vieren. Prijs is iets hoger maar kwalitatief veel beter dan gemiddeld.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, heel erg bedankt voor je beoordelingen we zullen ons ontwikkelen op nieuwe gerechten die passen in de prijsconcurrerende markt hoor. met vriendelijke groeten, Kwong en Team La Miat

Korsten
20 september 2021

Eten was niet warm genoeg!!! We waren 10 min voor de afgesproken tijd aanwezig en het eten stond al klaar!!Dat is erg jammer !!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Best Korsten, dank u wel hoor! Ik zag dit net 29-11 maar dit wordt opgelost. mvg, kwong

Frank en Inge
19 september 2021

Menu 2 online besteld en weer erg lekker (thuis) gegeten. Mals vlees, zachte vis en goed scherp gekruid. Doen we zeker nog eens!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Frank, Heel erg bedankt! we zijn zo blij om te horen dat je onze gerechten en diensten leuk vindt tot de volgende keer hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Tania
19 september 2021

We hebben weer genoten van het lekkere authentieke Thaise eten. Fijn dat jullie geen concessies doen aan de volle smaken van de Thaise keuken. Het was heerlijk.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania, dank u wel hoor! mvg, kwong and team La Miat

M. Sakidin
13 september 2021

Ik hou echt van Thais eten, en bij deze smaakte alles lekker. En ze hebben hun best gedaan om het mooi op te dienen in de bakjes. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Sakidin, Heel erg bedankt! naast koken; we denken mee en doen ons best om de beste producten en diensten aan huis te leveren. De onaantastbare winst voor ons zijn klanten die onze boodschap begrijpen. Dit zijn gemene 1000 woorden hoor! zeer gewaardeerd hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Martin van Pinxteren
1 september 2021

Heb al lang geen recensie meer achter gelaten omdat ik in herhaling verval. Heb al vaak eten besteld ,afgehaald en in het restaurant geeten. Nog nooit meegemaakt dat het eten slecht was of te weinig. Vriendelijke personeel en bediening. Als u twijfelt om een keer te bestellen of er te gaan eten in het restaurant is dat niet nodig !!! Ik raad het zelfs aan !! Dhr Kwong en het team La Miat hebben het goed voor mekaar 😉

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, Heel erg bedankt! het is een zeer energieboost voor ons. we zullen ons hoofd omhoog houden en het niveau handhaven en ons ontwikkelen voor beter. met vriendelijke groeten, kwong en Team La Miat

Kaj
30 augustus 2021

Eten was heerlijk en nog goed warm, beter als ik had verwacht. De prijs was dan ook wel een klein beetje duurder als ik gewend ben voor de porties, maar de smaak maakte dit meer dan goed. Elk gerecht proefde redelijk uniek, waarbij bij (goedkopere) concurrenten alles nogal eens op elkaar kan lijken. Bezorger was wel 15min te vroeg waardoor ik nog met de honden buiten was en me een beetje moest haasten. Het was echter op een zondag dus dat vergeef ik ze wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Kaj, Het lezen van deze beoordelingen is zo leuk maar vol met feedback. Alvast bedankt hoor! hartelijk dank voor uw begrip! met vriendelijke groeten, kwong en Team la Miat

Jos korsten
29 augustus 2021

Heerlijk!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jos, dank u wel hoor! mvg, kwong and Team La Miat

Mariel
28 augustus 2021

Het was heerlijk eten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Mariel, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze gerechten lekker vindt hoor! we kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Jos
27 augustus 2021

We hebben vaker met veel smaak genoten van de gerechten van La Miat. Helaas was dit deze keer niet het geval. De Phad Thai was prima, maar met name de noodles bij het groente gerecht waren echt onsmakelijk. Waren ze een paar dagen oud? Was de vissaus uitgeschoten? Geen idee, maar goed waren ze zeker niet.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jos, Allereerst wil ik zeggen: "Het spijt me dat uw bestelling deze keer verkeerd is gegaan!" Ik heb hierover met de kok gesproken. we zoeken uit wat de reden is; en we lossen dit direct op. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Asun Riola
25 augustus 2021

We hebben de bestelling opgehaald en precies op tijd geserveerd. Eten was erg goed en we komen zeker terug

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Asun, Heel erg bedankt! we zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. we zullen op dit niveau doorgaan om het beste Thaise restaurant in de stad te worden hoor! Heel erg bedankt voor je steun! met vriendelijke groeten, kwong en Team La Miat

Bart Van poppelen
22 augustus 2021

Afgehaald. Niet heel erg tevreden over het eten helaas. Mensen in het restaurant waren aardig, maar het eten was wisselend. Wij vonden het aan de vette kant en een van de bakjes met gebakken mie was niet te eten. Andere bakje was prima. We hebben er buikklachten aan overgehouden

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart Van Poppelen, Allereerst, het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met onze producten. ten tweede, hartelijk dank voor uw inbreng. Ik kijk naar je bestelling en ik zal dit voorleggen aan de koks. Wat ging er mis? zoals te veel vet en bami. tot slot zal ik de oplossing voor deze kwestie vinden. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Bart
19 augustus 2021

Top restaurant!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart, het is zo fijn om uw steun in alle categorieën te hebben. we worden echt gewaardeerd. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

korsten
16 augustus 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Heel erg bedankt! zie je binnenkort weer! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Henny
8 augustus 2021

Eten was heerlijk, in de rode curry zit wel erg weinig groente en heel veel kip. Saté is heerlijk!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Henny, Heel erg bedankt! we voegen nu sperzieboon toe in de curry hoor! kipsaté is de enige echte...we maken het met volledig traditioneel recept dat nergens anders te vinden is behalve bij La Miat Thai Rosmalen. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Karin
8 augustus 2021

Heerlijk!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Karin, Dank u wel hoor! :) Mvg, Kwong and Team La Miat

Elian
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten, veel verschillende gerechten en allemaal even smakelijk!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Elian, Heel erg bedankt! we zijn blij te horen dat je ons Kantoke Set-menu leuk vindt. Omdat de betekenis achter dit menu is om thuis verschillende soorten voedsel met elkaar te delen. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Theo Bijlefeld
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was heel vers en de porties waren ruim voldoende.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Theo, heel erg bedankt! uw beoordelingen zijn mentaal erg belangrijk voor ons. we blijven doen wat we doen en onderhouden de beste producten en diensten. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bvi
6 augustus 2021

Redelijk, weinig groenten .

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Lieve Bvi, Bedankt voor je inzet. we zullen ontwikkelen op schotel met meer groentenmenu met vriendelijke groeten, kwong en Team La Miat

Anneke
26 juli 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Anneke, Dank u wel hoor! Mvg, Kwong and team La Miat

Ton van Bijnen
19 juli 2021

Prima eten mooie porties! Aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Ton, Hartelijk bedankt! we zijn blij om dit te horen. het zal ons helpen om onze energie hoog te houden om opnieuw problemen te bestrijden hoor. met vriendelijke groeten, kwong en Team La Miat

Juliette
18 juli 2021

1ste keer hier besteld, eten erg goed Bezorging netjes en oprijd Gaan er zeker vaker bestellen

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Juliette, Dank u wel hoor! we zijn blij te horen dat je onze gerechten en diensten leuk vindt en hopen je in de nabije toekomst weer van dienst te kunnen zijn. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Tania
11 juli 2021

Het eten van La Miat is altijd heerlijk. We hebben er weer van genoten.papaya salade en authentic streetfood zijn aanraders.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

we kunnen niet genoeg zeggen dankjewel! je bent getuige van ons allemaal! :) de tijd dat we worstelen; we worden beheerd nogmaals heel erg bedankt voor je steun met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

R.
10 juli 2021

Erg weinig voor wat je er voor betaalt. Het is lekker, maar twee halve bakjes aan vlees (waar maar een minimale hoeveelheid vlees in zat) in combi met een bak rijst voor 23 euro, daar hadden we toch meer van verwacht. Daar bovenop mini-loempia's bijbesteld en die waren niet goed warm. Jammer, want eerder waren we erg enthousiast over het shared-dining concept via group-on.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste R., Heel vervelend om te horen dat u deze keer niet tevreden bent met de bestelling. en bedankt voor je inbreng. dus we kunnen de manier vinden om het beter te doen. Misschien is er een misverstand over het menu? het Social Deal menu is Deal die ik voor 2 personen maak en je krijgt veel eten voor lage prijzen. maar de bestelling die u bij ons plaatst. het is voor een persoonsmenu om niet te delen, maar je krijgt twee verschillende gerechten. er is echter altijd menu van de dag voor maar 13,95 euro (alleen afhaal) Dit is de actie die ik maak via lamiat.nl De mini loempia is koud; ik zal met de kok praten om voorzichtiger te zijn met temperatuur. bedankt voor je input hierover. nogmaals hartelijk dank voor uw beoordelingen. we zullen ontwikkelen voor beter. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Gerven
4 juli 2021

Het was lekker en de hoeveelheid was dik voldoende

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Gerven, Heel erg bedankt! het geeft ons zo'n hoog niveau van energie om door te gaan met ons werk. erg gewaardeerd met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

A.S.
4 juli 2021

Lekker eten, snel klaar. Vers bereid met verse groentes.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste A.S., dank u wel hoor! mvg, Kwong and Team La Miat

Niek
2 juli 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Niek, dank u wel! de keuken kende je bestelling nu. met de speciale opmerking :) Heel erg bedankt! met vriendelijke groeten, kwong en team La Miat

Adriënne
30 juni 2021

Wij halen regelmatig en het is altijd lekker en de mensen van La Mist zijn heel vriendelijk.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Adrienne, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen en we zullen dit te allen tijde bij ons houden. we willen het beste Thaise restaurant in de stad zijn hoor! Met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Jos
26 juni 2021

Heerlijk vers en smaakvol

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jos, Heel erg bedankt met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

anoniem
21 juni 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Dank u wel hoor! mvg, Kwong and Team La Miat

Nita
20 juni 2021

Lekker! Pittig, zeker de papayasalade. Maar goed!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Nita, heel erg bedankt hoera! je bestelling was het beste van het verzamelen van straatvoedsel en pittig. we zijn blij dat je het lekker vindt hoor en als je het minder pittig wilt hebben; kunnen wij ook voor u maken. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Toine
19 juni 2021

Meerder keren online besteld, en dat doe je alleen als het lekker en goed is. Binnenkort kennis maken met het restaurant. Ben zeer benieuwd. Voor nu alles top.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Toine, Heel erg bedankt! Zoals beoordelingen; het brengt ons dichter bij het standpunt van onze klanten. onder alle omstandigheden te behouden en te ontwikkelen. we kijken er naar uit jullie binnenkort in het restaurant te mogen verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Shi
13 juni 2021

Super service! Op een zondagavond om 18:30 mijn bestelling gehaald die ik 45 minuten eerder gedaan had online vanuit huis. Super snel en het smaakte lekker. Vriendelijke mensen ook en een heel schoon en gezellig restaurant. Makkelijk parkeren voor de deur, bovendien. Tot ziens :)

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Shi, Heel erg bedankt! Dat zei alles :) Ik zal dit naar team La Miat brengen. we kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

J van Helden
9 juni 2021

Het smaakte voortreffelijk

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste J van Helden, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen hoo! mvg, kwong en Team La Miat

Bert Meulensteen
31 mei 2021

Niet goed te nat en niet zoals we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bert Meulensteen, allereerst bedankt voor uw feedback. Ten tweede, het spijt me dat we geen etenswaren kunnen bezorgen zoals normaal. Ik ging de diepte in met de koks om erachter te komen wat er mis ging. kok gaf toe dat hij te veel saus op Pad Thai-schotel had gedaan; die leiden tot resultaat van te nat. nogmaals, ik wil me verontschuldigen voor deze kwestie. Bovendien heb ik je een e-mail gestuurd voor uitleg. we kijken uit naar uw vergeving. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Bert
29 mei 2021

Eigenlijk altijd goed!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bert, Heel erg bedankt voor je steun hoor! we kijken er naar uit om je snel weer te zien. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Eveline
28 mei 2021

Het eten was echt heerlijk! We hebben verschillende gerechten besteld en alles was top! De huisgemaakte satésaus viel goed in de smaak en ook de garnalen waren erg lekker. Wij gaan binnenkort zeker opnieuw een bestelling doen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Eveline, Heel erg bedankt! Het is onze missie voltooid als we dit horen. we zijn blij dat je onze gerechten en diensten leuk vindt. we kijken er naar uit jullie weer te mogen verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Dré
27 mei 2021

Wederom top en een biertje erbij om te proberen. Helemaal super.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Dré, Heel erg bedankt! Bier met Thais eten is een goed idee toch? :) met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Korsten
23 mei 2021

Heerlijk!!!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Korsten, Heel erg bedankt. we zijn blij om te horen dat je onze gerechten lekker vindt hoor! we kijken er naar uit je weer te zien. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Angel
23 mei 2021

Heerlijk gegeten. Wederom 👌👍

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Angel, Heel erg bedankt! We gaan door met goed werk hoor! we zien je de volgende keer weer. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Martin
22 mei 2021

Erg lekker met een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, Heel erg bedankt! het is eindelijk zo dat we restaurant weer mogen openen. de zomer is hier; Thais bier staat in de koelkast. klaar om geserveerd te worden hoor! we zien je snel in het restaurant. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Niek
22 mei 2021

Super lekker en perfect op tijd. Met een noten en pinda allergie is het soms spannend om Thai’s te bestellen, maar de website van La Miat neemt met goede informatie alle zorgen weg. Als extra service kregen we zelfs een extra bakje saus en witte rijst omdat ze niet zeker wisten of ik de gebakken rijst en Chili saus kon eten. Ga hier zeker vaker bestellen!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Nick, Heel erg bedankt! we zijn blij te horen dat je ons eten en onze service leuk vindt. als je van pittiger of minder pittig houdt; u kunt ons ook altijd opvragen. we zullen meer dankbaar zijn om voor u te maken. zie je de volgende keer weer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Adriënne
20 mei 2021

Heerlijk gegeten en van goede kwaliteit. En niet onbelangrijk hele aardige mensen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Adriënne, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze gerechten echt lekker vindt. we zullen doorgaan met ons werk en zorgen voor het beste Thaise eten in de stad hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Marion
20 mei 2021

Heerlijk gegeten, bestelling snel klaargemaakt, vriendelijke mensen

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marion, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen dat je onze producten en diensten leuk vindt hoor! we houden dit vol hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Frans
17 mei 2021

Wederom smakelijk!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Frans, Heel erg bedankt! zie je de volgende keer weer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Roeland
16 mei 2021

Prima eten, zoals altijd. Deze keer was er iets mis gegaan bij de bestelling. Nadat we terugkwamen werden we prima geholpen. Een foutje maken we allemaal. De service eromheen prima verzorgd. We komen zeker terug.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Roeland, Heel erg bedankt. We zijn erg blij om uw begrip te krijgen en ons te vergeven. we kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Stahlecker
16 mei 2021

Geweldige kwaliteit. Heerlijke authentieke smaakbeleving.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Stahlcker, Heel erg bedankt! We zijn blij om te horen. We zullen doorgaan met al het goede werk hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Deborah
10 mei 2021

Heerlijk eten maar in vergelijking met andere goede Thai duur.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Deborah, Hartelijk dank voor uw inbreng; we zullen proberen om in een concurrerende markt te blijven met behoud van de hoge kwaliteit van diensten en producten. Op dit moment; wij bieden een menu van de dag voor afhaalmaaltijden voor slechts 13,95 euro. hoor! M.V.G. Kwong en Team La Miat

Remy
9 mei 2021

Top

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Remy, Heel erg bedankt! we zullen je de volgende keer weer zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Ida
9 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Ida, Heel erg bedankt voor het zicht naar achteren; bovenal waarderen we het zeer. we kunnen het tijdstip van ophalen niet evenaren. Maar de glimlach op je gezicht; geef ons allemaal extra energie om de dag af te sluiten. Heel erg bedankt! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Hans Thai
9 mei 2021

Prima lekkere maaltijd

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Hans, Kob Khun Krup! :) Heel erg bedankt! we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Martin van Pinxteren
8 mei 2021

Kwaliteit van het gerecht niets op aan te merken!! Klein min puntje dit keer eten was lauw nabezorging 😢 ben dit niet gewoon van het restaurant La Miat maar goed kan dus een keertje gebeuren .

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, Allereerst is het triest om te horen dat er iets mis is gegaan. :( Ik zal met de keuken praten en kijken wat er deze keer aan de hand is met je bestelling. waardeerde uw inbreng en uw vergeving echt, omdat het ons helpt om sterker te worden. zie je snel weer. met vriendelijke groet, Kwong

Johan van der Heijden
7 mei 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Johan van der Heijden, Heel erg bedankt hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

CG
2 mei 2021

Het eten was weer erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste CG, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen hoor! we zullen proberen een nieuw menu te ontwikkelen voor verschillende smaken; dus eten kan genieten hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Maik
2 mei 2021

We hebben genoten van het eten. De kwaliteit was zeer goed. Een aanrader.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Maik, Heel erg bedankt! Dit is een van onze drijvende krachten om in alle omstandigheden vooruit te gaan, hoor! zeer gewaardeerd hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bert
30 april 2021

Was weer heerlijk!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bert, Heel erg bedankt! heel erg gewaardeerd hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Marc
27 april 2021

Heerlijk om de echte Thaise keuken weer eens te proeven. Uitstekende kwaliteit en service.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marc, Heel erg bedankt! We zijn erg blij om te horen dat u van ons recept proeft. we kijken er naar uit om je weer te verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Adoeh
27 april 2021

Net als altijd weer goede heerlijke smaken van de gerechten. En..weer een snelle bezorging. Top restaurant en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Adoeh, Heel erg bedankt! het is altijd een plezier om bij u thuis te bezorgen hoor! Ik kijk er naar uit om je de volgende keer weer te zien. Vriendelijke groeten, kwong en team La Miat

Roeland
27 april 2021

Prima Thai. Een echte aanwinst voor Rosmalen. We komen er regelmatig. Ik kom er zeker terug. En mocht het weer mogelijk zijn om in het restaurant te eten dan gaan we dat zeker doen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Roeland, Heel erg bedankt! we missen de sfeer, serveren, praten en meer. We hopen dat 1 juni 2021; we kunnen je weer verwelkomen (zelfde als vorig jaar) hartelijk dank voor uw voortdurende steun. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

H. v.d. Ven
27 april 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste H. v.d. Ven, Heel erg bedankt hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Tania
27 april 2021

Thai food is heerlijk en bij La Miat koken ze prima. Bovendien word je er altijd super vriendelijk geholpen. Aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania, Heel erg bedankt! het was leuk je te zien en je te verwelkomen in La Miat. we lopen op zondag achter op schema; het spijt ons voor het wachten hoor! Dit is nu onze uitdaging en ons doel; om efficiënt te kunnen werken. Heel erg bedankt voor je begrip hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Marloes van den Boom
26 april 2021

Wederom heerlijk! Aanrader als je heerlijk Thais wil smullen!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marloes, :) Heel erg bedankt! We zijn erg blij om te horen hoor! we zullen je de volgende keer weer zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Alex
26 april 2021

Top wederom heerlijk gegeten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Alex, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen hoor! we kijken er naar uit om je weer te verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Tony Maes
19 april 2021

Fantastisch eten van een geweldige kwaliteit. En altijd op tijd klaar als je een bestelling plaatst.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tony, Heel erg bedankt voor je steun! we zijn blij om te horen dat onze producten en diensten u bevallen. we kijken er naar uit om je weer te verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Marcel
18 april 2021

Sawadee pee mai La Miat thai, Het eten was weer heerlijk, wat een feest!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Sawasdee Krap Marcel, we zijn allemaal blij te weten hoeveel je weet over Thailand en cultuur. Het is een heel speciaal moment voor ons allemaal. heel erg bedankt voor je steun hoor! we gaan binnenkort open voor terras; volgens regelgeving. Maar 12-18 uur :( Dit is moeilijk voor het dinerrestaurant. Maar we zullen de weg moeten vinden hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Conny van Mook
17 april 2021

Heerlijk eten,supersnel bezorgd

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Conny, Heel erg bedankt! we zijn blij om u van dienst te zijn en te horen dat het u bevalt hoor. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

René
15 april 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Perfect hoe ze rekening houden met een allergie. De kok belt zelfs om verduidelijking. Helemaal geweldig.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste René, Heel erg bedankt hoor! We doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat we het kunnen halen. Vooral voedselallergie met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Remy
11 april 2021

Was weer fanfastich.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Remy, Heel erg bedankt! We zullen het menu aangepast ontwikkelen; dus er zijn meer verschillende gerechten. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Rita maas
10 april 2021

Superlekker

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Rita, Heel erg bedankt! we zijn erg blij om te horen en dankbaar voor uw steun hoor. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Kamman
10 april 2021

Heerlijk gegeten. Jammer dat het nog afhalen is. Dat jomt snel goed.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Kamman, Heel erg bedankt! 100% mee eens; we kunnen niet wachten om weer te openen; we missen de sfeer, het plezier en etc. hopelijk; terras kan in de tussentijd worden bediend. Heel erg bedankt voor je steun. zonder uw en andere klanten ondersteuning; we zijn allang verdwenen hoor! we zullen proberen zoveel mogelijk open te blijven; we zullen niet opgeven hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bert
10 april 2021

Zoals altijd lekker; ik was vergeten aan te geven "beetje pittig'; we kregen nu behoorlijk pittig...

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bert, Heel erg bedankt! We zullen in de keuken noteren dat als we uw bestelling hebben gezien; we zullen minder pittig hoor maken! In opmerking; kan altijd aangeven wat je wel en niet leuk vindt; wij regelen voor u hoor! tot de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Monique
9 april 2021

De Tom Ka Kai was een beetje flauw, weinig diepgang. Maar de curry’s zijn fantastisch!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Monique, Heel erg bedankt voor je feedback hoor! Ik zal deze kwestie meenemen naar onze wekelijkse vergadering om erachter te komen wat er mis gaat met soep. De curry is een van mijn persoonlijke favoirte en specialiteit hoor. Serveren met gestoomde jasmijnrijst; het is moeilijk te zeggen: nee! hooor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Twan
6 april 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Twan, Heel erg bedankt! Wij zetten uw menu op de website hoor! met vriendelijke groet, kwog en Team La Miat

Bert
5 april 2021

Heerlijk eten en fijne service

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bert, Heel erg bedankt! we zijn blij te horen dat u van ons eten en onze diensten houdt. tot de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Tania
5 april 2021

Heerlijk Thais eten. Aanwinst voor Rosmalen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania, Heel erg bedankt! jouw positieve energie geeft ons echt een kracht om te blijven lopen. echt dankbaar hoor! met vriendelijke groet, Wij allemaal bij La Miat Thai

W.L.T.G. buenen
4 april 2021

Al verschillende keren eten gehaald. Of laten bezorgen. T was weer heerlijk niks op aan te merken goed van kwaliteit lekker en echt Thais Prima .

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste W.L.T.G. Buenen, Heel erg bedankt voor je steun hoor! we zijn er nog steeds vanwege uw steun. we zullen hard blijven werken om de beste producten en diensten te bieden, hoor. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Andres Engelbert
4 april 2021

Ik ben heel tevreden ondanks het foutje met de porties rijst. Ik kon meteen komen om de twee porties rijst op te halen en kreeg 2 flesjes bier als compensatie. Het eten was prima. Ik kom zeker weer terug!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Andres, Bedankt voor je begrip en vergeef hoor! we zullen de volgende keer dat we elkaar ontmoeten nieuwe Thaise woorden leren. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Bart
3 april 2021

Erg lekkere gerechten voor een mooie prijs. Je bent echt even in Thailand met deze originele smaken. Top kok!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart, Heel erg bedankt hoop! Dit is eervol voor ons allemaal. super bedankt! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Marloes van Boom
1 april 2021

Super lekker gegeten! Wij gaan zeker vaker bij La Miat Thai op bezoek!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marloes, Heel erg bedankt hoor! we zijn blij dat u van ons eten en onze diensten houdt. we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen hoor! tot de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Gerard Gerritse
29 maart 2021

Prima!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw begrip en ondersteuning. we kijken er naar uit om u weer te zien, zowel bij bezorging als bij afhaalservice. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Remy Aalders
27 maart 2021

Echt lekker.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Remy, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen hoor! we kijken er naar uit om je weer te verwelkomen hoor met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Danos
27 maart 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit en altijd keurig op tijd. Een aanrader en we kunnen niet wachten tot we hier weer uit eten kunnen!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Danos, Heel erg bedankt hoor! het is nu per dag zeer beperkt; we kunnen niet wachten om het restaurant weer te openen. we hebben alles gemist! we zullen er alles aan doen om open te blijven. het is een hoop en geloof nu voor ons "op een dag kunnen we weer openen" met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Martijn
26 maart 2021

Super! Even lekker terug naar de vakantie in Thailand!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martijn, Heel erg bedankt hoor! wanneer alles weer normaal is; we gaan klein Thailand creëren in Rosmalen hoor! vriendelijke groeten, kwong en team La Miat

Ingrid
25 maart 2021

Wat is het toch altijd genieten!!! Heerlijke gerechten.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Ingrid, Heel erg bedankt hoor! we hopen snel weer open te kunnen gaan. we hebben het allemaal gemist hoor! zie je de volgende keer weer hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Elly
22 maart 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Elly, Heel erg bedankt hoor! je favoriete mene zal online zijn hoor! met vriendelijke groet, wij allemaal in La Miat :)

Ria
21 maart 2021

Heerlijk eten

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Ria, heel erg bedankt hoor! we zijn blij om te horen en kijken er naar uit om je weer te verwelkomen hoor! we ontwikkelen ook een nieuw vast menu voor meer variatie aan gerechten hoor! voor het delen van een diner; het is plezierig met elkaar dat wat we bij reastaurant hebben gemist; hopelijk kunnen we binnenkort weer openen. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Coralie Ammann
21 maart 2021

Het eten was weer heerlijk. Supervriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Coralie, Heel erg bedankt hoor! we zijn blij om te horen hoor! we blijven de beste producten en diensten leveren hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Tania
20 maart 2021

Was weer heerlijk!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tania, Heel erg bedankt hoor! we zijn blij om te zien in La Miat hoor! uw steun, begrip en geduld helpen ons om sterker te worden hoor! we worden gewaardeerd hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Martin van Pinxteren
19 maart 2021

Goed om te horen dat U weinig tijd had voor een praatje omdát er nog meer bestellingen afgeleverd moesten worden. Eten en bezorging weer top !!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin, :) bedankt hoor! Ik was op de vlucht omdat er nog 3 bezorgers op me wachten. Het is voor mij een uitdaging om op tijd te bezorgen hoor! soms is het uit handen; maar het beste is nog steeds om klanten te zien en te glimlachen en te zeggen: "maak je geen zorgen" Dit helpt me persoonlijk veel. tot de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Paul
19 maart 2021

Erg lekker. Goed van smaak en op temperatuur. Prima verzorgd. Dank!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Paul, Heel erg bedankt! we zijn blij om te horen hoor! Dit is onze missie; we doen op veel mogelijke manieren om op dit niveau te blijven of zelfs beter voor het leveren van de beste producten en diensten hoor! Heel erg bedankt voor je steun! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Bart
18 maart 2021

Wederom een maaltijd afgehaald van top-klasse! Hulde voor de kok en het hele team.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart, Heel erg bedankt! Ik heb je bezoek deze keer gemist; maar ik ben blij te horen dat koks je kunnen bedienen en helpen hoor! zie je de volgende keer weer! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Jos korsten
14 maart 2021

Was heerlijk!!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jos, Hartelijk bedankt! We zijn blij om te horen. en leuk om je weer van dienst te zijn. we zien je de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat.

Justin van der Doelen
13 maart 2021

Iedere keer weer goed verzorgd, we komen graag weer in het restaurant eten zodra het weer kan.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Justin, Hartelijk bedankt! we hopen echt dat we weer kunnen openen. Hopelijk komt de zomer vroeg; dus we kunnen allemaal genieten. Omdat het niet mogelijk is om te reizen; en we brengen je dichter bij Thailand hoor! we zien je de volgende keer! met vriendelijke groet, Kwong een Team La Miat

Tiny Le Gros
13 maart 2021

Het eten was weer van voortreffelijke kwaliteit en lekker. De bezorging prima.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Tiny, Hartelijk bedankt! Het is mij een genoegen om eten naar onze klanten te brengen hoor! Soms is het een hele uitdaging om het tijdstip van levering te beheren; maar we kunnen op tijd of een beetje vroeg bezorgen. het maakt mijn dag hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Monique
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel, dochter (2) kreeg bij het afhalen nog een extra appelsap mee.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Monique, Hartelijk bedankt! we zijn blij om te horen dat u van ons eten en onze diensten houdt, hoor! we kijken er naar uit om je de volgende keer weer te zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Marie
13 maart 2021

Heerlijk thais eten. Aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marie, Hartelijk bedankt! we zal blijven de beste producten en diensten produceren en leveren aan onze klanten hoor! heel erg bedankt voor je steun! tot volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Maurice Veltrop
13 maart 2021

Superlekker gegeten! Erg smaakvol en originele gevarieerde gerechten. Aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Maurice, Hartelijk bedankt! De Kantoke-set is een idee om met een en anderen te delen voor het avondeten. het is een traditionele manier om met familie of vrienden te dineren met sharedining. we zijn blij om te horen dat u van ons eten en onze diensten houdt, hoor! we kijken er naar uit om je de volgende keer weer te zien. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Beekwilder
12 maart 2021

Prima gegeten Heerlijke smaakvolle gerechten en groeten met nog net een bite 👍

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Beekwilder, heel erg bedankt voor 👍! We gaan zo door met ons werk hoor! het is onze passie; we houden het niveau en ontwikkelen ons voor een beter hoor! we kijken er naar uit om je weer te zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

M Keller
12 maart 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Keller, Hartelijk bedankt! het was fijn om vandaag met je te praten. we missen allemaal de sfeer om u op tafel te dienen. ooit zei: "er is een wil; er is een weg" dus wachten we geduldig op het groene licht om weer open te gaan. wanneer dat in orde is; we zullen zo blij zijn om u en andere klanten weer te verwelkomen "zoals het zou moeten zijn" hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Gorrissen Jeroen
8 maart 2021

De keang masaman die we besteld hadden had niet veel smaak. Er zaten geen pinda’s bij en de aardappelen waren nog erg hard. Erg jammer dit zijn we niet van jullie gewend

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Geachte Jeroen, Allereerst wil ik zeggen: sorry om dit te horen hoor! Ik zal deze feedback gebruiken om met koks te bespreken wat er mis is gegaan met Massaman Curry Dish. Ja, ik ben het ermee eens. aardappel mag niet hard zijn, de volle smaak moet aanwezig zijn. nogmaals, ik verontschuldig me voor dit incident. koks en ik zal uitzoeken wat er mis is gegaan en ik neem contact met u op met een antwoord. tot slot, heel erg bedankt voor het laten weten: dit zal ons helpen en in de goede richting leiden. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Andre
7 maart 2021

Al eerder eens besteld met social deal. Nu van de kaart een Menu voor 2 personen besteld.. wederom stond alles netjes klaar op het afgesproken tijdstip...bij thuiskomst was alles nog goed warm....en dan: super super lekker gegeten!! Wederom voor een herhaling binnenkort.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Andre, Hartelijk bedankt! we zijn blij te horen dat u van ons eten en onze diensten houdt. We zullen dit blijven doen en het beste Thaise eten in de stad blijven bieden. Deze recensie is voor ons allemaal heel bijzonder om onze energie op peil te houden en door de moeilijkste tijden te werken. we zullen je de volgende keer weer zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Gitty
7 maart 2021

Prima. Jammer van de groente toevoegingen aan de nasi. Zijn we bij Thais eten niet gewend

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Gitty, Heel erg bedankt voor je feedback, we gaan eraan werken. Bijvoorbeeld, in het hoofdgerecht zoals kip, gebakken rijst met garnalen; we zullen het formulier verstrekken zoals u zich in Thailand bevindt. we kijken er naar uit om u in de nabije toekomst weer te verwelkomen. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Schaap
7 maart 2021

Zelfs al klopt het weer hier niet helemaal met de stemming, de gerechten bij La Miat brengen ons weer helemaal terug in Thailand- niet alleen qua eten, maar zeker ook door de ontzettend vriendelijke mensen- Zeker een aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Schaap, Dit is heel bijzonder om dit hoor! Dit is ons missiedoel om sfeer te creëren die onze klanten dichter bij Thailand of zelfs in Thailand brengt. en je hebt helemaal gelijk over het weer "dit kunnen we niet veranderen" :) we zijn zo blij dat onze boodschap wordt afgeleverd. we ruilen dit niet in voor andere. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Hylkema
7 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten. Authentiek, op smaak, lekker warm. We hadden Massaman Curry en Victoriabaars afgehaald. Medewerker was erg vriendelijk en gaf zelfs een Singha biertje gekregen. Bedankt!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Hylkema, bedankt voor je ondersteuning! het was een jaar geleden; wanneer we de deur openen voor onze cumstomers. het was een lang jaar geweest; maar we krijgen steeds steun van onze klanten. het is erg leuk om samen te vieren vanuit huis. "Thuis maar gezellig" :) we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Marjon
7 maart 2021

Mijn nieuwe lievelingseten! Super vers en echt super lekker. Zeker een aanrader!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marjon, Hartelijk bedankt! het is zo'n fijn gevoel om deze recensies te horen. het is gewoon ons allemaal een antwoord geven waarom we er nog steeds zijn. Bedankt voor je steun hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

J.van raak
6 maart 2021

Heerlijk. Bijna even lekker als in Thailand zelf

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste J.van Raak, Heel erg bedankt! we nemen dit als een compliment hoor :) we brengen Thailand dichter bij Rosmalen hoor. We wachten geduldig tot we weer open kunnen. het zal leuk zijn en genieten; en we zijn er zeker van dat we je naar Thailand zullen brengen als je La Miat Thai binnenkomt Restaurant. zie je binnenkort weer! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Anne
5 maart 2021

De eerste keer dat we hier eten hebben afgehaald, maar zéker niet de laatste keer. Een aanrader! Heerlijk gegeten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Anne, Hartelijk bedankt! We zijn blij om te horen en we zijn dankbaar voor uw bezoek en recensies. Dit helpt ons met energie om vooruit te rijden en de beste Thai in Town te zijn hoor! zie je de volgende keer! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Bart
4 maart 2021

Weer voortreffelijk gegeten! Wat een goede keuken!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Bart, Heel erg bedankt voor je steun. Het wordt niet beter dan dat u ons begrijpt. Dit is belangrijker dan andere. we zullen overleven en met positieve energie voortleven om uit alle omstandigheden te vluchten. zie je de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

van Helden
3 maart 2021

Het was heel goed en heel lekker

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Van Helden, Hartelijk bedankt! We zijn blij om te horen en we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen hoor! met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

Jos korsten
1 maart 2021

Heerlijk gegeten!!!!SUPER!!!!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jos, Hartelijk bedankt! we zijn blij om te horen hoor! we kijken ernaar uit je weer te zien. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Roel
1 maart 2021

heerlijk vers en smaakvol, rode curry helemaal top

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Roel, Hartelijk bedankt hoor! Thai Curry is een heel bijzonder evenwichtsschotel. van zout, zoet, heet kruidig ​​en romig in één. groene curry is vergelijkbaar, maar geeft een pittige smaak voor na. we zullen je de volgende keer weer zien. met vriendelijke groet, kwong en team La Miat

TvS
1 maart 2021

Fijn te zien dat het druk was bij La Miat. Daardoor was het eten iets later, maar nog steeds erg lekker en het wachten waard. Dit restaurant is een aanwinst voor Rosmalen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste TvS, Hartelijk bedankt! Dit is voor ons allemaal heel bijzonder om deze steun van u te krijgen. we zullen ons hoofd omhoog houden; en doe het beste en ontwikkel elke keer. Nogmaals hartelijk dank! en zal de volgende keer weer met je praten hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Wim Stevens
28 februari 2021

Lange tijd wachten tussen bestellen en gepland aflevertijdstip. Nadat via email gemeld was dat bestelling onderweg was, kwam deze pas 3 kwartier later. Werd na 40 minuten nog wel gebeld, dat bestelling verlaat was, maar toen was ik al bijna op weg naar het restaurant. Toch maar thuis afgewacht. Voorgerecht: lauw. Hoofdgerecht opgewarmd in de magnetron. Ene gerecht prima kwaliteit, andere viel tegen. Nagerecht: prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Wim Stevens, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordelingen. Ik ben het ermee eens dat ik vandaag de afgeleverde tijd niet kan bijhouden. het is ook erg teleurgesteld aan mijn kant. Het is een van die dagen die ik 'mislukking' noemde Mijn team en ik zullen deze input opnemen; om de beste manier te vinden om het voor de volgende keer op te lossen. we zijn dankbaar voor uw steun; en we hopen echt dat u ons zult vergeven. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Gerard Gerritse
28 februari 2021

De bezorging was 20 minuten te laat, maar dat is op zich niet zo'n probleem. De smaak was heerlijk. Maar de soep was lauw, niet warm. En we hadden 2,50 betaald voor mie i.p.v. witte rijst bij een gerecht, maar er zat gewoon witte rijst bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Gerard Gerritse, Ik moet toegeven dat ik vandaag te laat kom. maar ik ben dankbaar voor uw glimlach en begrip voor mij bij aankomst. andere; ja, ik vergis me totaal door een witte rijst voor je in te pakken; Ik zie nu dat je in plaats daarvan bami bestelt. Deze fout zit mij 100%; Het spijt me hoor! Ik zal het de volgende keer goed maken hoor! Ook over de soep; wij meten en kijken nauwkeurig in de temperatuur voor deze kwestie hoor! tot slot willen we u bedanken voor uw steun en recensies hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Marlies
28 februari 2021

Mooi op tijd en heerlijk gerecht !! Wel erg pittig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Marlies, Hartelijk bedankt! Het was leuk om eten bij je te bezorgen. Ja, het gerecht dat je besteld hebt is typisch Thais Street Food gerecht en vooral bekend als spicy hoor! als je dit gerecht aankan; de rest van de gerechten is nu makkelijk hoor! We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het restaurant wanneer we in de nabije toekomst weer kunnen openen. met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Martin van Pinxteren
28 februari 2021

Toch wel een van mijn favorieten Kou Pad kung. Garnalen van behoorlijk formaat met gebakken rijst. Aanrader heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Martin van Pinxteren, Heel erg bedankt voor uw begrip en steun. Onderweg bezorgen bij u thuis; Ik had geen benzine meer. maar je geeft me energie en motiveert me om de dag af te sluiten. Het is heel bijzonder hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

René
28 februari 2021

Heerlijk gegeten. Was van een uitzonderlijke kwaliteit.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste René, Hartelijk bedankt! het is onze grote waarde om te horen zoals beoordelingen. we zullen er alles aan doen om deze producten en diensten bij te houden hoor. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Jean van Rossum
28 februari 2021

Het was weer heel lekker. Precies op tijd. Een aanrader

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Jean, Hartelijk bedankt! we zijn blij te horen dat u van ons eten en onze diensten houdt. tot de volgende keer hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Broeksma
27 februari 2021

Heerlijk authentieke smaken. Goede prijs en op tijd. Vriendelijke mensen.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Broeksma, Hartelijk bedankt! het is onze missie om de beste producten en diensten te leveren. toen we deze beoordelingen kregen; het is volbracht en drijft ons om door te gaan met goed werk hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Henny coppens
27 februari 2021

Het was heerlijk, alleen jammer dat het snel niet meer zo warm was. Bedankt voor de lekkere thaise biertjes en gefeliciteerd met jullie 1 jarige bestaan.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Henny, Hartelijk bedankt! het was een lang jaar voor ons hoor! maar we zijn er nog steeds. een van de redenen dat we er nog steeds zijn, is dat we steun krijgen van onze klanten hoor we zullen nooit alleen lopen hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Frits de Jong
27 februari 2021
Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Frits, Hartelijk bedankt! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

LB
27 februari 2021

Zoals altijd heerlijk! De papaya salade is echt een aanrader.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste LB, Heel erg bedankt voor je steun en recensies! In het noordoosten van Thailand mag papajasalade niet ontbreken bij de dagelijkse maaltijd. het is een van de beste gerechten in Thailand hoor! we zullen je de volgende keer weer zien hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Anne
26 februari 2021

Heerlijk! Goed verzorgd.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Anne, hartelijk bedankt! We zijn blij te horen dat u van ons eten geniet, hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

Anne
26 februari 2021

Heerlijk! Goed verzorgd.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste Anne, hartelijk bedankt! We zijn blij te horen dat u van ons eten geniet, hoor! met vriendelijke groet, Kwong en Team La Miat

R. Geerts
24 februari 2021

Weer eens heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste R. Geerts, Heel erg bedankt hoor! Dit is nu voor ons allemaal de drijvende kracht van energie. Nogmaals hartelijk dank hoor! met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

M vd Plas
22 februari 2021

Zeer smaakvolle, verse gerechten We hebben ervan genoten!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Beste M vd Plas, Hartelijk bedankt! als kok; we beschouwen dit als onze winst hoor! we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen. met vriendelijke groet, kwong en Team La Miat

Paul van de Ven
22 februari 2021

Keep your recipies Thai food authentic. The Thai way. Not like Chinese food, it has drifted away from its original kitchen cooking.!!

Reactie van La Miat Thai Restaurant

Dear Paul van de Ven, Thank you very much for your feedback. we are happy to hear that there is differentiate between Thai Food and Chinese Food. General speaking, Thai food is about strong flavors. Also, it can blend of sweet, spicy, bitter, sour and salty flavour in one dish. However, some of Thai Dishes can be less flavors because that is the way it should be. for example, stir fry vegetables. We will focus on our products and services and continue to serving the Best Thai Food in Town. once again, Thank you so much for your support. with kind regards, Kwong and Team La Miat

Bert
21 februari 2021

Heerlijke verse Thaise afhaalmaaltijd, vóór herhaling vatbaar.